Individuellt Träningsprogram

Personlig coaching eller personlig träning (om du är mer bekant med den termen) innebär att du kommer att ha en personlig tränare som kommer att jobba tillsammans med dig för att bygga upp ett schema och träningsprogram som tar dig mot dina mål. 
Det spelar ingen roll om ditt mål är att hitta rutin i träningen eller att jobba mot ett specifikt mål i en sport. Detta är för dig som vill sluta famla i mörkret och komma igång på riktigt och på långsikt. Det här konceptet passar dig som vill ha ett upplägg och ett program som är uppbyggt just för dig och enligt dina förutsättningar och mål. 

Du börjar med ett paket av konsultation och fysiska tester för att se var du befinner dig just nu och var vi kan börja programmet ifrån. Din coach kommer att bygga upp ditt träningsprogram så att du börjar på rätt nivå och tar dig mot de mål du har.
Om du utöver träningsprogram och plan vill ha hjälp med kost, återhämtning så kan du lägga till det i din plan. Då följer vi upp med månatlig konsultation då du sätter dig ner med din personliga coach för att diskutera hur det går. Här har vi öppna konversationer om kost, livsstil, sömn, stress osv.

Ditt program och upplägg förfinas och planeras varje vecka och varje månad i detalj. Ett korrekt periodiserat träningsprogram kommer att ge dig resultaten du vill ha och det kommer också att hjälpa dig att hålla dig skadefri!
Är du intresserad av att träna hos oss med en personlig coach, boka in en första pratstund så tar vi det därifrån!

Individuellt träningsprogram och plan
Inkl. medlemskap till gymmet och nyckelgym
3 mån – 249,90 euro/ mån
6 mån – 239,90 euro/ mån
12 mån – 229,90 euro/ mån
24 mån – 199,90 euro/ mån

Livsstilscoaching + 50 euro/ mån
- 1 x 45 min konsultation/ mån
- 1 x InBody-mätning/ mån
- Kostplanering, rådgivning om sömn, stress, återhämtning
Search