OPEX Åland är nu Styrkestället

Vår historia i ett nötskal

Vi öppnade dörrarna juli 2016 och då under namnet CrossFit North AX. Vi körde gruppträning, barngrupper, seniorgrupper, mammagrupper och en del personlig träning. Allt under samma tak. 

2020 tog vi beslutet att skala av och specialiserade oss på individuell träning eller personlig coaching som OPEX Åland då det kändes mer rätt för oss. Så 2020-2022 gjorde vi ett mentorskap med OPEX gyms som mentorer och lärde oss då allt om att coacha individuella klienter både i träning men också kring kost och livsstil. Majoriteten av de kunder som tränar oss idag har ännu individuella upplägg och trivs jättebra med det!

Sommaren 2022 avslutade vi det mentorskapet och står sedan dess på egna ben under namnet Styrkestället. Samtidigt öppnade vi även Cykelstället i samma lokaler så nu gör vi det vi tycker om bäst: styrketräning och cykling! 
Det tar på krafterna att starta en ny butik och det senaste året har verkligen varit tufft att dra igång Cykelstället. Men nu känner vi oss redo att fortsätta utveckla även Styrkestället. Det innebär att vi utökar vårt utbud av träning med mer gruppklasser i olika format. 

Vi kommer börja lite smått under sommaren med några pass i veckan och klippkort till dessa.  Sedan får vi se om det blir mer pass och möjlighet till månadskort framöver. Det beror på vad ni vill ha!  

Vi fortsätter utvecklas tillsammans med er och varje år lär man sig något nytt som man tar med sig som erfarenheter.

Efter över 10 år i träningsbranschen har vi kunskapen och erfarenheten att hjälpa dig som vill må bättre och leva ett hälsosammare och rörligare liv!

Träning hos Styrkestället

Search